top of page
Image by Tetiana Bykovets
עלה

אודותינו

עלה

אני כל כך שמחה להכין סוף סוף שוקולד בישראל. אני שוקולטייר מיומן מהמכון לחינוך קולינרי בניו יורק והכנת שוקולד היא התשוקה שלי.

 

לאחר שעבדתי מספר שנים בשוקולד, כולל שנה בארץ, החלטתי לפתוח  חנות! משלי בישראל להכנת שוקולדים בקיבוץ עברון.

אנו מציעים שוקולדים מחלב עיזים לבעלי רגישות ללקטוז וכן שוקולדים מחלב פרה!

 

הייתה לי ההזדמנות המאושרת לעבוד עבור ז'אק טורס* במשך שלוש שנים בניו יורק ועזרה לשכלל ולשכלל את הכישורים שלי.

 

חנה קניג

bottom of page