top of page
Image by Tetiana Bykovets

אודותינו

IMG-20240709-WA0001.jpg
עלה
ע�לה

זה חלום מוחלט שהתגשם, סוף סוף ליצור שוקולדים כאן בישראל

מאז שסיימתי את לימודיי ב"אינסטיטוט לקולינריה" בניו יורק, אומנות ייצור השוקולד הפכה לייעודי האמיתי. אחרי שעשיתי עלייה, התיישבתי בצפון המרהיב של ישראל. הטבע עוצר הנשימה שמקיף אותי יום יום מזין בי רעיונות חדשים ומהווה השראה ליצירות

הייחודיות שתמצאו בכל חתיכת שוקולד שאני מכינה

אני מחויבת להשתמש רק בשוקולד הבלגי המשובח ביותר. כל ביס נועד להיות רגע של עונג צרוף, המציע פרופיל טעמים עשיר ואותנטי, עם ההבטחה שאין חומרים משמרים. המסירות הזו לאיכות אומרת שתוכלו ליהנות מהמהות הטהורה של השוקולד, בדיוק כפי שהטבע

התכוון, שנוצר באהבה ובמסירות בלב ישראל

חנה קוניג

עקבו אחרינו ב:

צור קשר:

קיבוץ עברון

055-500-3696 

cacaohagalil@gmail.com

שעות פתוחות

 9:00- 17:00 :ב-ה

 9:00-14:00 :ו

הירשם לניוזלטר שלנו

Thanks for submitting!

  • googlemaps_edited
  • Facebook
  • Instagram

© 2024 מאת קקאו הגליל.

עיצוב אתר ע"י Consult With Ari

bottom of page